שיתוף

עוד מהמאגר

לביבות ברוקולי (הידועות כפיתה ברוקולי)

חומרים

1 חבילה ברוקולי של פרי הגליל או 2 קופסאות ברוקולי טרי

בערך 3/4 כוס קמח תופח

2 ביצים

מלח

הכנה

  • לבשל במים רותחים את הברוקולי הקפוא או הטרי עד לריכוך מוחלט
  • להעביר למסננת להורדת כל המים
  • להעביר לקערה גדולה ולמעוך את הברוקולי למחית
  • להוסיף את הביצים, את הקמח והמלח
  • לערבב היטב לתערובת אחידה
  • לחמם היטב שמן (לא להתקמצן) במחבת
  • ליצור לביבות ולטגן משני הצדדים עד להשחמה
  • ליצירת הלביבות לשים במחבת כף גדושה מהתערובת, ולשטח עם מזלג ללביבה.