שיתוף

עוד מהמאגר

סלט סלק

חומרים

  • 2-3 סלקים
  • 4 גזרים קלופים ומגורדים גס
  • 1-2 תפוחי עץ חמוצים מגורדים גס
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס

לרוטב

1/4 כוס מיץ לימון

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס חומץ

מלח

הכנה:

  • שמים את הסלקים בסיר עם מים, לא לקלף ולבשל עד ריכוך. מקררים מקלפים וחותכים למקלות או לקוביות
  • מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט למעט הסלק, כדי שלא יצבע את הסלט באדום
  • לפני ההגשה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, יוצקים את הרוטב ומלח
  • אפשר להוסיף קולרבי טרי חתוך לרצועות דקות.