מרכיבים:
- 2-4 ק"ג צלי כתף (מס' 5) או פילה מדומה (מס' 6), פרוסים לסטייקים
- 2 שיני שום
- 3 כפות פפריקה מתוקה
- מלח ופלפל
- אפשר להוסיף קצת בהרט
הכנה
- בסיר גדול שטוח לחמם מעט שמן קנולה, לסגור את נתח הבשר משני הצדדים, ולהוציא לקערה
- לשפוך לסיר מים רותחים + שום + תבלינים ולהביא לרתיחה
- להכניס את נתחי הבשר ולבשל על אש בינונית 2.5-3 שעות
- לאוכלי הבצל, להוסיף קוביות בצל גדול לשמן, לפני סגירת הבשר ולטגן עד לשקיפות הבצל.