שיתוף

עוד מהמאגר

עוגת ביסקוויטים – להכין יום לפני

מצרכים

  • 5 קופסאות גבינה 5% או 9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט וניל
  • 2 שמנת מתוקה 38%
  • חצי כוס חלב
  • 2 שרוולים פתי בר בטעם שוקולד מריר
  • 1 חבילה שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

הכנה

  • לערבב בקערה גבינה וסוכר
  • בקערה נפרדת להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחצי כוס חלב, עד לקבלת קצפת מוצקה
  • לערבב את 2 התערובות
  • להניח בתבנית בינונית שכבות פתי בר כל אחד טבול בחלב
  • להניח מחצית מתערובת הגבינה
  • להניח שכבה אחת של פתי בר טבול בחלב
  • להניח את יתרת תערובת הגבינה
  • להניח שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב
  • לגרד במגרדת גסה חבילה שוקולד