מצרכים
1 בצל קצוץ קצוץ לקוביות
5 שיני שום
עלי בזיליקום קצוצים
עלי אורגנו קצוצים
עלי סלרי קצוצים
1 בקבוק MUTTI עם הפקק הצהוב
6 עגבניות טריות חתוכות לרבעים
מלח ופלפל שחור
1 כפית סוכר
הכנה
- בסיר גדול לטגן את הבצל והשום עד להזהבה
- להוסיף את עלי הבזיליקום, האורגנו והסלרי ולערבב
- להוסיף את תכולת בקבוק ה-MUTTI
- למלא את בקבוק המוטי במי ברז, לנער, ולשפוך לסיר
- להוסיף את העגבניות, מלח + פלפל.
- להוסיף מים, עד 3/4 מהסיר
- לבשל כחצי שעה
- לטחון את המרק בבלנדר מוט