שיתוף

עוד מהמאגר

עוף בצלי

מצרכים

כרעיים חצויות למשולשים ופולקע

1 בצל גדול

5 שיני שום

עלים קצוצים של סלרי + 2 גזרים חתוכים לטבעות

חופן עלי בזיליקום קצוצים

עלי אורגנו קצוצים

פפריקה מתוקה – 2 כפות גדושות

מלח ופלפל

הכנה

  1. לטגן בסיר גדול את הבצל ושיני השום, להוסיף את עלי הסלרי, הבזיליקום והאורגנו ואת טבעות הגזר, לערבב
  2. לשים את חלקי העוף, עם העור למטה, למספר דקות.
  3. להוסיף לסיר מים רותחים, שיכסו את העוף
  4. לתבל במלח, פפריקה ופלפל שחור
  5. להביא לרתיחה, להקטין את האש ולבשל בין שעה לשעה וחצי

אפשר להוסיף תפוחי אדמה קלופים וחצויים לשניים. יוצא כמו בחמין.