מצרכים
כרעיים חצויות למשולשים ופולקע
1 בצל גדול
5 שיני שום
עלים קצוצים של סלרי + 2 גזרים חתוכים לטבעות
חופן עלי בזיליקום קצוצים
עלי אורגנו קצוצים
פפריקה מתוקה – 2 כפות גדושות
מלח ופלפל
הכנה
- לטגן בסיר גדול את הבצל ושיני השום, להוסיף את עלי הסלרי, הבזיליקום והאורגנו ואת טבעות הגזר, לערבב
- לשים את חלקי העוף, עם העור למטה, למספר דקות.
- להוסיף לסיר מים רותחים, שיכסו את העוף
- לתבל במלח, פפריקה ופלפל שחור
- להביא לרתיחה, להקטין את האש ולבשל בין שעה לשעה וחצי
אפשר להוסיף תפוחי אדמה קלופים וחצויים לשניים. יוצא כמו בחמין.