שיתוף

עוד מהמאגר

עוגת שוקולד לפסח

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים

240 גרם סוכר (כוס + 4 כפות)

180 מ"ל שמן (שלושה רבעים כוס)

240 מל מיץ תפוזים (כוס)

כוס אבקת שוקולית

2 כפות שטוחות אבקת קקאו

1/4 כוס קמח מצה

1 כוס קמח תופח כשר לפסח

כפית אבקת אפייה

קרם שוקולד

120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)

100 גרם שוקולד מריר

  • אם אין קמח תופח לפסח, להחליף בכוס קמח מצה + רבע כוס קמח תפו"א + כפית אבקת אפייה