חומרים
1-1.2 ק"ג עוף טחון
4 ביצים
1 בצל + תפוח אדמה
10 שיני שום
12 כפות פירורי לחם
1 חבילה פטרוזיליה
הערה: מאותה התערובת בשר אפשר להכין קציצות מטוגנות
הכנה
לשים את העוף הטחון בקערה גדולה.
להוסיף את הביצים, פירורי הלחם והמלח
לרסק את תפוחי האדמה + הבצל + השום, להוסיף לתערובת
לרסק את עלי הפטרוזיליה (בלי הגבעולים).
להוסיף לתערובת. לערבב היטב.
בישול
לסיר גדול – לטגן במעט שמן בצל אחד גדול, קצוץ לקוביות + 5 שיני שום גדולות, להוסיף מים, המון פפריקה אדומה מתוקה, ולגרד קצת אגוז מוסקט, להוסיף מלח. להביא לרתיחה ולשים בתוך הרוטב את הקציצות שיש ליצור מתערובת הבשר. לבשל על אש בינונית כשעה לפחות.
אפשר ומומלץ להוסיף תפוחי אדמה קטנים.