שיתוף

עוד מהמאגר

צלי בשר בקר

מרכיבים:

  • 2-4 ק"ג צלי כתף (מס' 5) או פילה מדומה (מס' 6), פרוסים לסטייקים
  • 2 שיני שום
  • 3 כפות פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל
  • אפשר להוסיף קצת בהרט

הכנה

  • בסיר גדול שטוח לחמם מעט שמן קנולה, לסגור את נתח הבשר משני הצדדים, ולהוציא לקערה
  • לשפוך לסיר מים רותחים + שום + תבלינים ולהביא לרתיחה
  • להכניס את נתחי הבשר ולבשל על אש בינונית 2.5-3 שעות
  • לאוכלי הבצל, להוסיף קוביות בצל גדול לשמן, לפני סגירת הבשר ולטגן עד לשקיפות הבצל.