חומרים:
- 4 כוסות קמח
- 4 חלמונים
- מעט מלח
- 2 חבילות מרגרינה (חמאה) רכה
- 2 כפיות סוכר
- 1/2 כוס מים פושרים
- 30 גרם שמרים
הכנת הבצק:
- שמים בקערה קמח + סוכר + מלח + חלמונים
- בתוך כוס שמים את השמרים עם המים הפושרים ובוחשים עד שאין גושים
- להוסיף את השמרים לתערובת הקמל
- ללוש בצק ולשים במקרר לכמה שעות
- לחלק את הבצק לארבעה ולרדד כל חלק לעלה דק
- לפרוש את העלה התחתון על תבנית משומנת ולמרוח מלית וכך הלאה
- לאפות בתנור עם חום בינוני.