מצרכים
- 5 קופסאות גבינה 5% או 9%
- 3/4 כוס סוכר
- 1 אינסטנט וניל
- 2 שמנת מתוקה 38%
- חצי כוס חלב
- 2 שרוולים פתי בר בטעם שוקולד מריר
- 1 חבילה שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
הכנה
- לערבב בקערה גבינה וסוכר
- בקערה נפרדת להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחצי כוס חלב, עד לקבלת קצפת מוצקה
- לערבב את 2 התערובות
- להניח בתבנית בינונית שכבות פתי בר כל אחד טבול בחלב
- להניח מחצית מתערובת הגבינה
- להניח שכבה אחת של פתי בר טבול בחלב
- להניח את יתרת תערובת הגבינה
- להניח שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב
- לגרד במגרדת גסה חבילה שוקולד