שיתוף

עוד מהמאגר

סלט סלק

חומרים

6 סלקים בגודל בינוני

1 תפוח עץ גרנד סמית גדול

קערית עם מעט מיץ לימון

אגוזי מלך

2 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בן יין אדום

2 כפות אגוזים

מלח פלפל לבן גרוס טרי

הכנה

  • לעטוף את הסלקים בנייר כסף ולהניח בתבנית מרופדת במלח גס, לאפות שעה עד לריכוך בתנור 200 מעלות

לקלוף, לצנן ולחתוך לרצועות דקות כגפרורים

  • לקלוף את תפוחי העץ ולהשרות במי הלימון. לחתוך לרצועות כמו הסלק
  • לערבב הכל, להוסיף אגוזים לפני ההגשה