חומרים
- 2-3 סלקים
- 4 גזרים קלופים ומגורדים גס
- 1-2 תפוחי עץ חמוצים מגורדים גס
- 1/2 כוס חמוציות
- 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
לרוטב
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ
מלח
הכנה:
- שמים את הסלקים בסיר עם מים, לא לקלף ולבשל עד ריכוך. מקררים מקלפים וחותכים למקלות או לקוביות
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט למעט הסלק, כדי שלא יצבע את הסלט באדום
- לפני ההגשה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, יוצקים את הרוטב ומלח
- אפשר להוסיף קולרבי טרי חתוך לרצועות דקות.