חומרים
1-1.5 כוסות בורגול גס מושרה בהרבה מים כחצי שעה ומסונן.
צרור עלי בזיליקום, רק העלים
צרור נענע – ללא הגבעולים
צרור רוקט – ללא הגבעולים
בצל ירוק קצוץ גס
2 בטטות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
פילטים של ליום או לימון
גרגרים של חצי רימון
מעט שמן זית
מלח
הכנה
- מקפיצים קלות את קוביות הבטטה עם מעט שום ומלח גס עד לריכוך עדין ומעבירים למסננת
- בקערה גדולה מניחים את הבורגול המושרה והמסונן, מוסיפים את העלים, הבטטה וכל שאר המרכיבים.
מתבלים בשמן זית ומלח, מערבבים
לפזר למעלה את המחצית השנייה של גרגרי הרימון