שיתוף

עוד מהמאגר

סלט בורגול צבעוני

חומרים

1-1.5 כוסות בורגול גס מושרה בהרבה מים כחצי שעה ומסונן.

צרור עלי בזיליקום, רק העלים

צרור נענע – ללא הגבעולים

צרור רוקט – ללא הגבעולים

בצל ירוק קצוץ גס

2 בטטות קלופות חתוכות לקוביות קטנות

פילטים של ליום או לימון

גרגרים של חצי רימון

מעט שמן זית

מלח

הכנה

  • מקפיצים קלות את קוביות הבטטה עם מעט שום ומלח גס עד לריכוך עדין ומעבירים למסננת
  • בקערה גדולה מניחים את הבורגול המושרה והמסונן, מוסיפים את העלים, הבטטה וכל שאר המרכיבים.

מתבלים בשמן זית ומלח, מערבבים

לפזר למעלה את המחצית השנייה של גרגרי הרימון