250 גרם קמח תירס
250 גרם קמח רגיל
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
1 וחצי אשל
1/2 חבילה מרגרינה מומסת (חמאה)
להוסיף חלב (לא כתוב כמה)
שמרים (לא כתוב כמה)
1/3 שקית אבקת אפייה
1 גבינה כנען + 1 ביצה + סוכר
הכנה
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- לערבב את החומרים היבשים
להוסיף את החומרים הרטובים ולערבב עד לקבלת תמיסה דלילה
- להעביר לתבנית מחצית מהבלילה
- לשטח גבינה כנען + ביצה + סוכר
- להוסיף את יתרת הבלילה
- להניח לנוח 1/2 שעה
- להכניס לתנור לאפייה של שעה וחצי
- 1. אני מכינה בלי שמרים
- 2. מוסיפה 250 גרם גבינה 9% לבלילה