שיתוף

עוד מהמאגר

לחמניות של פסח (מתכון של אודטה)

חומרים

2 כוסות מים רתוחים

10 כפות שמן קנולה

1 כפית מתוקה מלח

2 כוסות קמח מצה

6 ביצים

הכנה

  • לחמם תנור 180 מעלות טורבו
  • לשים בסיר 2 כוסות מים רותחים + 10 כפות שמן + 1 כפית מלח. להביא לרתיחה ולהוריד מהאש
  • להוסיף לסיר את קמח המצה ולערבב
  • להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, ולערבב, כדי שהביצים לא יקרשו מהחום
  • להניח בתבנית נייר אפייה, וליצור לחמניות. יוצא כ-11-13 לחמניות
  • לאפות עד שהלחמניות קשות. להוציא מהתנור