שיתוף

עוד מהמאגר

לזניה של גלי

חומרים –

1/2 ק"ג בשר בקר טחון

עלי בזיליקום קצוצים

עלי אורגנו קצוצים

שמן שום + שמן קנולה

2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות

קבבים:

עלי (לא ברור) לבנה

מוצרלה (נועם של טרה טובה לגלי)

(לא ברור). להפשיר בד לפני טריים

הכנה-

(לא ברור) שמן קנולה בסיר + שמן שום

לשמן בבשר (לא ברור) עד שהוא לא ורוד

להוסיף עלי בזיליקום והאורגנו

להוסיף עגבניות

להוסיף קבבים MUTTI למלא רבע ממנו במים לנער (לא ברור) בסיר. מלח + פלפל לפי הטעם (שים כפית מלח)

להרתיח ולבשל על אש נמוכה עד שמסמיך טוב

להוסיף את עלי התרד לבשל עוד קצת

בתבנית משומנת לשים קצ ת רוטב, שכבת עלי פסטה רוטב עד שנגמר המקום או הרוטב.

(לא ברור) בשכבה פאברונה פסטה, רוטב ולפזר מעט מוצרלה.

לאפות על 170 מעלות עד שעלי הפסטה רכים והגבינה נמסה.

(כל כך חצי שלם)