חומרים
1 חבילה ברוקולי של פרי הגליל או 2 קופסאות ברוקולי טרי
בערך 3/4 כוס קמח תופח
2 ביצים
מלח
הכנה
- לבשל במים רותחים את הברוקולי הקפוא או הטרי עד לריכוך מוחלט
- להעביר למסננת להורדת כל המים
- להעביר לקערה גדולה ולמעוך את הברוקולי למחית
- להוסיף את הביצים, את הקמח והמלח
- לערבב היטב לתערובת אחידה
- לחמם היטב שמן (לא להתקמצן) במחבת
- ליצור לביבות ולטגן משני הצדדים עד להשחמה
- ליצירת הלביבות לשים במחבת כף גדושה מהתערובת, ולשטח עם מזלג ללביבה.